Etiketler

, , , ,

Bu işlerden ve biradan iyi anlayan bir arkadaşımdan öğrendim ki Efes Pilsen artık biraya şeker katıyormuş. Ben zaten uzun zamandır Efes içmeyi bırakmıştım. Biranın içeriğinden ve detayından anlamam ama tadı bir süredir hiç hoşuma gitmiyordu zaten. Meğer yıllardır biranın içindeki şerbetçiotunun yüzdesini düşürüp durmaktaymışlar. Şekerli, glikoz şuruplu Efes’in tadı bu nedenle gittikçe tatlanıyor, böylece daha kolay ve daha çok içiliyor ve tabii ki tüketim artıyor. Bira üreticileri biranın hammaddesi malt yerine pirinç kırığı ve mısır da ilave ediyorlarmış. İnsaf artık yahu!

Bir de Efes Grubunun Sinop Gerze’de kurmaya çalıştığı kömür santralini düşündükçe midem bulanıyor. Bir yandan Efes’i verimlilik ve güneş planlarıyla tüketiciye sevdirmeye çalışırken, diğer yandan herkesi aptal yerine koyan Efes Grubu kirli bir kömür santrali peşinde

Bakınız : http://bukapaginaltinda.org/

Siz siz olun biranızı %100 malt, enerjinizi de en temizinden seçin!!!

Reklamlar